¤¤¤ Blä för mig och GÖTEBORG!!!

Usch ja, vi går verkligen inte ihop jag och den staden.

Allt var genomtänkt och uträknat. Jag skulle åka hemifrån och i gott om tid ifall det hände något oväntat på vägen. Väskan var packad och bilen tankad och jag begav mig av mot Göteborg och min Kvartalsutbildning i Body balance. GPS:en var inställd och jag valde att åka Uddevalla och E6:an.

Allt gick bra, jag hade radion på hyffsat hög volym och körde ca 110 km (näst intill hela vägen). Euphoria dundrade ut genom högtalarna och jag var inte så nervös längre.

Helt plötsligt hamnar jag bakom en buss och innan jag vet ordet av är jag på väg in i Tingstadstunneln. Min enda tanke är NEJ!!  Vad gör jag nu?!! Men en sak har jag lärt mig med Göteborg. Alla vägar bär till Odinsplatsen. Jag hamnade iallafall där tre gånger innan jag kom ut och kunde komma till Hisingen. Väl på Hisingen fick jag stanna och andas lite. Ringde till Anders (som jag visste inte skulle kunna hjälpa mig,  jag visste ju inte själv vart jag befann mig). Snyftande och med tårarna på väg att rinna över startade jag om GPS:en som hade valt att inte hitta min nya position.Paniken växte men jag körde vidare. Körde nog mot alla trafikregler som finns. Som tur var fick jag inte möte när jag var tvungen att göra en U-sväng eftersom man inte fick köra där. OOOppppsss! Som sagt ni hör ju.

Jag hittade fram till slut, men gott om tid tro det eller ej. Och jag genomförde min kvartalsutbildning och är helt genomkär i Body Balance realease 56. Även fast jag bara kört igenom den en endaste gång så var det genomtänkt och mycket krävande, precis som det ska vara. Man lever sig in i musiken och musklerna jobbar. Svettig blir man och efteråt känns det som att man verkligen fått sig en genomkörare. På måndag är det jag som börjar att träna in det nya passet.

När utbildningen väl var över så var det ju dags för hemgång. Nervös som jag var så tänkte jag bara på hur fel det kunde gå och att jag skulle missa Mellon. ACK HEMSKA TANKE! Men jag tog mig ut helt smärtfritt.- Kör E6:an mot Oslo sa Anders innan jag startade bilen och åkte, så det gjorde jag och jag kom hem nästan 45 minuter innan jag skulle befinna mig på nästa ställe.

JÖSSES! Vilken dag! Som sagt…. Hatar verkligen att köra till ställe som jag aldrig varit på förut. Det går väl an om inte vägen är i upplösningstillstånd och en miljon bilar kör som dårar och tutar överallt. DÅ kan det faktiskt vara ganska så mysigt att bara sätta sig i en bil och köra. OCH då ska man inte heller ha en tid att passa.

2 tankar om “¤¤¤ Blä för mig och GÖTEBORG!!!

    • Jag var nära att ringa men jag känner mig själv i dom situationerna. Jag blir som ett litet barn som slår dövörat till. ”Kan själv syndromet”. Ville inte att du skulle få träffa på den ”sortens Maria” 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s