¤¤¤ Jag har klarat det!¤¤¤

Mitt mål under våren har ju varit att jag ska hinna göra 60 stycken träningspass innan den 15 april, då jag fyller 30.

När jag räknade ihop alla passen som jag har gjort och alla passen som jag ska göra, där jag är instruktör. Ja, då visar det sig att jag kommer upp i 73 stycken!. Så med andra ord har jag redan klarat det. Men jag ger inte upp nu! Men tre veckor kvar till höjdpunkten så ska jag pressa mig ännu mera. Ska bli kul att se slut siffran 🙂

Hade ett grymt bra Powerdance pass idag! Det var ett otroligt kul gäng som var där och deltog och dom gjorde mig säkrare. Jag kände mig avslappnad och ”cool”,  kände att deltagarna tyckte att det var roligt så jag kunde helt enkelt var mig själv och släppa loss. Jag visste ju att dom uppskattade det.

Det kommer att bli lite ändringar för min del borta på gymmet under april månad. Min älskade box läggs på is. *snyft*. Den ska inte försvinna men jag ska inte hålla i den längre. Coola och stört duktiga Sofia kommer att hålla i den så länge. Så jag tycker att det känns jätte bra. Kan vara skönt att komma ifrån det lite, få ny inspiration och göra något annat. Jag ska nämligen hän ge mig helhjärtat åt powerdance och Body Balance nu. Det kommer att bli stor förändring på min kropp. Vilket jag med spänning kommer att se fram emot.

Förresten! Jag vet inte om ni bryr er men jag vill bara berätta att jag mår jätte bra nu. Jag trivs med min kropp, äter vad jag vill och bara lever livet. Ställde mig naken på vågen förut (vet att man inte ska väga sig på kvällen men nu blev det så) och vågen visade 73,9 kg. Med tanke på att jag inte går på diet så går jag ändå ner i vikt. Visst det tar tid, men som sagt, jag mår väldigt bra nu och det är det viktigaste.

Träningen denna vecka:

Måndag – Body Balance 56 hemma i sovrummet

Tisdag: Box och Body Balance 55

Onsdag -Powerdance  och Body Balance 56 hemma i sovrummet

Torsdag – Box och Body Balance 55

Lördag- Body balance 55.

Yes! Där är schemat. Nästa vecka ser nästan likadan ut. HÄNG I BARA! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s