¤¤¤ Älskade Morfar ¤¤¤

Idag skulle du blivit 72 år. Men du rycktes bort från oss alldeles för tidigt. 71 år är väl ingen ålder? Men du fick inte välja. Livet hade ett annat öde som väntade dig och du försvann från oss. Vi hann inte ens säga hejdå.

Snart har du varit borta från oss i ett års tid. Jag saknar dig varje dag! Även fast jag inte säger det högt så är det något inom mig som inte är helt. Min älskade Morfar. Hur kan jag beskriva dig så att alla kan förstå att du var den allra bästa morfadern. Bättre än alla andras!

Du var ju min klippa. Jag kunde alltid lita på att du försökte att hjälpa mig och ställa allting till rätta. Att du försökte trösta och säga dom rätta orden. Att du bara fanns där för mig.

Jag tänker på dig morfar. Idag, imorgon, för alltid.

Jag kanske kan hitta den där båten någon gång. Den som Loke pratade om när han var liten. Den båten som kunde ta mig till dig. Då skulle jag bli liten igen och klättra upp i ditt knä och du skulle klappa mig på kinden och jag skulle känna doften av dig. Doften av Nivea blandat med kokos. En doft som alltid kommer att påminna om dig.

Mormor och Morfar, min trygghet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s