¤¤¤ Den känslan ¤¤¤

När man kommer hem efter ett nattpass är det inte denna känslan jag vill ha. Ni vet den där glada känslan som gör att man bara vill stanna uppe lite till och greja. Torka lite extra på skåp, sortera lite papper, plantera blommor, ja You name it! Den känslan hade jag imorse, precis som om man går på övertid. Då är det faktiskt väldigt svårt att sova. Men jag stod emot känslan och kröp ner i sängen. Har dock sovit oroligt och vaknat massor av gånger och tittat på klockan.

Dagis är stängt imorgon. Detta fick vi reda på i fredags. Ska visst ha suttit uppe en lapp om detta men det är inget vi har sett. I vanliga fall brukas ju sådant skrivas upp på tavlan i hallen på dagis. Men icke denna gången. Som tur är kommer farmor och farfar till undsättning men det blir att gå upp lite tidigare imorgon.

Ska börja förbereda lite inför festen på lördag. Och jag började i en liten skala och köpte hem nya blommor. Det behövdes verkligen och det gör så himla mycket tycker jag.

image

image

Fina färger tycker jag, men det slår mig att det närmar sig hösten. Det fanns inte så många alternativ vad det gällde blommor just nu.Utan det var lite mera ”murrigt” om man kan uttrycka sig så.

Har en stor korg att plantera i också. Köpte allt blommor till den men den hanns inte med att plantera just idag. Kanske blir det så att en blomma till måste inhandlas. Vill gärna ha något hängade i korgen också men vi får se. Bilder kommer givetvis senare.

En Vilja Av Stål

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s