¤¤¤ Måste få vila ¤¤¤

Ja jag vet inte riktigt vad det är som gör att benen är helt möra. Men mina misstankar går helt klart till gårdagens spinning. Sen har jag ju i och för sig kört lite ben på gymmet under veckan och idag var det ju två pass, så det är kanske inte så konstigt att mina ben eller ja, hela min kropp känns lite mörbultad. Men vilan imorogn består inte utav högläge, nej nej. En långpromenad med Harry Potter i öronen får det bli.

Och vet ni vad? Jag känner mig ganska så bekväm med min kropp igen. Jag kanske inte har gått ner på vågen men jag känner mig slankare på något vis. Jag vågade ha på mig en tajt tröja idag när jag tränade. Visst, lite veck syns ju men vad är det värsta som kan hända? Att dom skrattar och snackar skit om mig? Hallå! Jag är 30 och borde ändå inte lyssna på sådant. Som sagt jag tränar för att vara sund och hälsosam, får jag en snygg kropp på köpet så är det ju mer än välkommet. 🙂

Gör en jobbnatt idag. Sedan är jag ledig ända till måndag. Som timanställd är det faktiskt inte så vanligt att få vara ledig under just en helg. Men jag kan inte göra mera timmar denna månaden så jag kan vara ganska så lugn och andas ut iallafall en vecka innan det är dags för nästa pärs och börja jaga jobb. Usch! Det är hemskt att ha det så här… magsåret är nära. Dom två sista månaderna har jag fått urusla löner även fast jag jobbat så mycket som jag bara får göra. Ibland känns det faktiskt mer lockande att gå hemma och stämpla. Iallafall blir det lika ekonomiskt. Och då slipper ja ju ställa upp och jobba bara för att vara ”snäll”. Barnen slipper vara så länge på dagis och och och äh orkar inte… BLÄ för detta! Det kommer väl att bli bättre någon gång.

Se in i horisonten liksom. DÄR framme väntar det allra bästa jobbet på mig. Vi ska bara hitta varandra först. Sen kommer allt att bli bra igen. Det är så jag får se det. Enormt kämpigt med räkningar nu (passar på att ha det kärvt när barnen inte kostar allt för mycket) och sedan ska vi njuta. Hela min lilla familj.

Allt löser sig sägs det ju…

En Vilja Av Stål

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s