¤¤¤ Påminn mig! ¤¤¤

Snälla!
Till nästa år kan ni väl påminna mig om att vara ute i god tid när det gäller julklappsbestyren. Dagen var ganska så kaotisk med väldigt mycket folk och väldigt långa köer.
Vet inte varför det blivit så här i år. Jag är ju en planerare av rang i vanliga fall. Trivs ju väldigt bra med det. Men tiden har inte funnits till i år.
Sen jag fick barn säger jag varje år att denna julen kommer att bli den bästa julen. Försöker ju leva upp till det men i år vet jag inte om jag lyckas. Tycker inte vi hittat någon WOW julklapp till någon av pojkarna, så jag är lite besviken faktiskt. Pojkarna blir nog givetvis glada vad dom än får men känslan finns liksom inte där.

All julmat har blivit inhandlad. Vi valde att åka hem från köpcentret och handla i lilla byn istället. Mycket bättre på alla sätt och vis.

image

Köttbullar och Janssons är förberett och julklapparna inslagna. Imorgon blir det städ och mys med uppesittarkväll. Jo då, julefriden skall allt få infinna sig nu när man kan slå ner ändan i soffan. Lugn bara… Den kommer.

En Vilja Av Stål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s