¤¤¤ Blir så ledsen ¤¤¤

wpid-20120811_191239.jpg

Syrran ! Jag saknar dig och behöver dig!

Gillar att man är så svettig efter ett pass så att man gör märken på golvet.

image Nej, jag kan inte med ord beskriva riktigt hur jag mår. Och absolut inte varför jag mår som jag gör. Det jag vet är att jag inte kan prestera så bra som jag vill göra. Kraven på mig själv är höga. Fick ju feedback på min filmning av mina två låtar och nu är det det enda jag kan koncentrera mig på. Det är precis som om hjärna låst fast på det och inte lyckas hitta ut. Jag gör fel hela tiden och jag helt plötsligt försvinner bara koreografin. Detta är så frustrerande och jag vill bara gråta. Dagens filmning fick jag bryta. Det gick helt enkelt inte. Jag vet att många kommer att bli besvikna eftersom jag troligtvis inte kommer att kunna ha BodyStep pass nästa vecka men jag gör verkligen allt jag kan på den tiden jag har. Det enda jag tränar nu för tiden är BodyStep och många utav låtarna sitter men som sagt. .. det spelar ingen roll om jag inte sätter mina två låtar från grundutbildning. Jag ska kämpa på imorgon igen… Vi får se hur det känns det då. Jag kommer att ta med mig filmkameran.

image

Försöker muntra upp mig med lite glada blommor

image Provade en ny frukt idag. Den heter Sweetie och den ser ut som en grön apelsin. Den smakade dock som en blandning mellan lime och grape. Mina tankar gick direkt till en drink, det smakade precis som något man kunde ha som ”slödryck” 😉 Nej, kommer nog inte att köpa den igen då det också var väldigt söligt att äta den. Men den kostade bara 5 kr på Ica just nu så då var det ändå värt att testa. Till något positivt i allt det svarta så är det ju att mitt Body Balance pass att växt något enormt. Intresset har verkligen ökat och det känns jätte kul. Ännu en gång har tankarna på att bara ha kvar mitt älskade BodyBalance pass infunnit sig men samtidigt vet jag att vi lagt ut dyra pengar på min BodyStep utbildning, och egentligen vet jag att jag klarar av detta. Det är väl klart att jag gör! Det är dags att hitta min ”Vilja Av Stål” igen…

Annonser

2 tankar om “¤¤¤ Blir så ledsen ¤¤¤

 1. Hej Maria!
  Jag vill hjälpa dig 🙂 det som har hänt här är ju att du har tänkt genomföra någonting som var jobbigare än du trodde och nu som grädden på moset fick du kritik, alltså svart på vitt att du gör fel så nu blev det jäkligt motigt, jag förstår det. Att inte tycka synd om sig själv är lätt att säga men svårt att undvika så länge det fortsätter vara motigt, jag har gjort det många ggr så jag ville bara tipsa om hur jag gör, när något går emot mig och jag bara vill gå och lägga mig och skrika jag ger mig!!!

  Först bryt ihop, lipa och klaga, men max en kväll, för nästa dag ska det hända grejer. du måste släppa prestationsångesten genom att göra nåt du mår bra av och lägga det som gnager dig åt sidan för att få rätt inställning igen, tycka att det är kul alltså! Innan du nu sätter fart igen med stepen måste du göra upp en bild i huvudet hur du står stark, pigg, hoppande och ropande framför fullt pass med ett jäkla ös och du bara är skitgrym! Dit ska du, så då sätter vi igång 🙂 säg till M Baatz att du behöver mer tid, hur mkt får vi se, men du ska fan klara detta, allt du behöver är mer tid! Du har ett jäkligt tydligt mål men vart du vill och det är ganska enkelt också vad du ska göra för att komma dit – öva, träna, öva och träna. Men du måste lära dig att när du inte gör just det, när du kanske myser med pojkarna eller jobbar på Ica, måste du släppa det ur huvudet och göra det du gör just nu, då hämtar du kraft inför nästa pass istället för att trötta ut hjärnan på Bodystep.

  Det kommer gå fint! Kram

 2. Mia! Jag önskar att pressen på dig själv inte var riktigt så stark. Du är ju helt fantastisk och så modig som tar dig an en sådan utmaning! Besvikelsen i att premiärpasset ev. skjuts upp tror jag är störst hos dig själv. Jag kan ju endast prata för mig själv men är nästan övertygad om att andra precis som jag har överseende med om vi får vänta ett tag till.
  Jag känner så väl igen känslan av att fightas mot tiden och samtidigt ha höga presationskrav. Det kan ge extra energi till att jobba mer effektivt men kan också knocka en fullstädigt. Jag tänker att känslan av välmående och glädje inför det man gör, till syvene och sist måste ha företräde framför prestationskraven. Detta för att dels orka fortsätta kampen mot målet men också för att orka vara människa. Att vara ambitiös är absolut en framgångsfaktor men man får inte glömma av att leva!
  Jag har sagt det förut men det tåls att säga igen; du är helgrym som instruktör och verkar för övrigt även vara en tjej med hjärtat och förnuftet på rätta stället! När och hur din nästa utmaning visas upp för oss ”flitiga” gymbesökare spelar ingen roll. Jag är övertygad om att det kommer bli bra!
  Jag skickar ett stoor kram till dig som jag hoppas att du iallafall kan känna lite värme ifrån 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s