¤¤¤ Precis när man tagit sig upp till ytan ¤¤¤

Idag ramlade jag ner igen, i den där stora gropen som jag nätt och jämt kravlat mig upp för. Bara det att denna gången är gropen djupare.

Jag vet att min blogg heter ”EnVilja Av Stål” men just nu finns ingen ork. Jag känner mig så trött. Vill bara sova ett tag och ta tag i saker och ting senare.

Som ni kanske förstår fick jag tillbaka min feedback på min BodyStep filmning och dessvärre var dom inte nöjda med mitt resultat. Det var aningens bättre men jag når inte ända fram. Det skiljer på ca ½ takt. Problemet är att jag inte kan höra det. Jag förstår inte vad jag ska göra för att det ska bli rätt. Jag har tittat på DVD:n så många gånger men det hjälper inte. Jag tycker ju att jag gör som dom på filmen.

Det finns ett ord för det här, FRUSTRATION

Men framförallt trötthet

”En Vilja Av Stål”

Annonser

2 tankar om “¤¤¤ Precis när man tagit sig upp till ytan ¤¤¤

  1. Neeeej… du som har kämpat så hårt för det här! Förstår att du blir frustrerad. Försök att lägga ner allt som har med step att göra en tid framöver och tänk på sånt som du mår bra av i stället, du kommer bara att gå in i väggen annars. När tiden väl är inne igen kommer du att fixa det. Styrkekramar!

  2. Det var då fan. Det ska gå detta Mia, det SKA det bara! Vila hjärnan idag så tkr jag absolut att vi kör ett pass bodystep på lördag om vi hinner så kanske vi andra kan komma med tips och pepp 🙂 kroppen håller på och vänjer sig vid träningsformen och programmet, jag vet att det kommer lossna för dig, det är bara att träna mer! Släpp tidspressen, det är mitt bästa tips!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s