~~ Vart ska jag börja? ~~

Det har visst hänt en del sen sist jag skrev. Hur ska jag kunna ta igen detta?:-)

Julen kom och gick även detta året. Tyvärr infann sig inte min julstämning i år. Försökte prata med Anders om detta. För hur ska jag kunna ge mina pojkar den bästa julupplevelsen om jag själv inte kan få känslan? Han kontrade med att det nog är för att jag inte vill finna mig i att jag blivit äldre och julglädjen försvinner med åren. BULLSHIT! Min mormor har fått mig att vilja tro på allt som hör julen till i alla år. Tyvärr tappade även hon tron och orken när morfar försvann från oss. Kanske är det där det ligger? Det är helt enkelt inte som det brukar vara… Och det beror inte BARA på att jag blivit äldre utan på att det faktiskt har ändrat sig. Traditionen har ändrats. Kanske är det bara att acceptera? Hitta nya, egna traditioner? Ja varför inte. Jag brukar vara för förändringar. Men det får ju finnas gränser 😉 pojkarna fick dock en jätte fin jul och dom är helnöjda.

image

image

Vi firade min lillasyster på hennes 26 års dag. Överraskningsfesten blev dock inte så mycket överraskning utan blev spelkväll med respektive istället. Men tror att syrran var väldigt nöjd med kvällen.

image

Syster är inte den enda som fyller år i mellandagar. Min älskling har även blivit ett år äldre. Så i fyra månader är vi nu lika gamla 😉 vi hade ett enkelt litet kalas för släkten.
image

image

image

image

Det blev dags att fira in det nya året. Vi tog det lugnt och samlades på god middag hos svärföräldrarna.
Vi åkte hem sent på kvällen när pojkarna nästan däckat. Vi väckte dom vid tolvslaget för att se på fyrverkerierna men det var allt väldigt dåligt i år. Tror inte ens kommunen hade något. Pojkarna la sig och somnade om utan att vara så imponerade.
image

image

image

Att få bra kort är ju inte det lättaste 😉

image

Inga nyårslöften gjordes. Inte kul om man inte klarar av att hålla dom. Jag ska försöka leva på precis samma sätt som jag gjorde förra året. Lite sunt förnuft, mycket träningslust och en Vilja Av Stål så ska jag nog klara detta också.

God fortsättning på ett alla!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s