~~ Äntligen hemma ~~

Klockan är elva på kvällen och först nu är jag hemma. Dagen har gått i ett. Först jobb, sedan en snabbvisit innanför dörren där jag han laga lite mat. Och sedan var det dags för BARNGYMPA! Thor var ju helt extas över detta. Äntligen något som hann kan få vara med på. Fick ju även med Loke i samma grupp, även fast han kändes aningens för gammal för lekarna, så kändes det tryggt för Thor att ha med storebrorsan.
image

image

Direkt efter detta slängde jag mig in i bilen för att styra den mot Vara. Dags för veckans vägning. Inget höjdar resultat men – 0,3 kg är bättre än inget. Däremot blir jag inte peppad utav mötena. Jag känner mig nästan mer och mer illa till mods när jag hör hur duktiga alla andra är, hur mycket dom går ner i vikt hela tiden och framför allt på hur kort tid det tar för dom. Usch! Jag är så himla långt ifrån min målvikt ännu och som sagt,  jag blir inte mer inspirerad.
Snabbt som tusan efter mötet, som drog ut på tiden, var det dags att styra bilen hem mot Grästorp och bion. Tog på mig att visa ”Hundraåringen” idag, vilket passade mig bra eftersom jag inte hunnit se den.
image

Känns svårt att betygsätta den. Den var ju smålustig på sina ställen, det måste erkännas men jag tycker inte att skådespeleriet är övertygande. Däremot sminkningen är ju kanon! Allt som allt är det en helt ok film och jag är glad att jag har sett den. En 3:a får den.

Så det förklarar varför jag är hemma sent och knappt hunnit andas på hela dagen 😉
Ny dag imorgon.  En ledig sådan.

En Vilja  Av Stål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s